Publicaties: de toegankelijke stijl
brengt de thema's tot leven

  

> Over Tekstpalet.nl > Publicaties

Publicaties van Marike de Reuver, Tekstpalet.nl.

Zo ben ik gewoon! Autisme thuis, op school en in de kerk
Voor een kind met autisme is de wereld om hem heen moeilijk te begrijpen.
Zo ben ik gewoon! helpt je om vanuit de beleving van het kind naar zijn of haar wereld te kijken. Korte theorie en praktische tips helpen je verder.
Lees verder
                            

Ik heb verdriet
Dit boekje gaat in op verschillende aspecten van verdriet en bemoedigt vanuit de Bijbel. De auteurs hebben aandacht voor verdriet door verschillende oorzaken. Verdriet beleef je op je eigen manier en in je eigen tempo.
Lees verder

            

Vrijheid
Zeven antwoorden op de vraag: Waarom geloof jij eigenlijk? Deze antwoorden geven een persoonlijk inkijkje in het geloof van de auteurs. Twee kunstenaars verbeelden de rode draad in artistieke impressies waarbij telkens klinkt: geloven geeft vrijheid.
Lees verder

            

Een sterke vrouw zoals jij
Als je allerlei rollen tegelijk moet vervullen, dan kun je weleens moedeloos raken: je kunt nooit al je taken perfect uitvoeren. En hoe zit het met het loflied op de sterke vrouw uit het Bijbelboek Spreuken? Is deze vrouw de ideale vrouw zoals God die graag ziet?

Lees verder

            

Ik draag je
De jodin Miriam vertelt het verhaal over haar volk Israël in de woestijn. 'Vertrouwen' en 'twijfel' zijn de sleutelwoorden. Het verhaal wordt afgewisseld met teksten, liederen en verhalen over de betekenis van de adelaar in de Bijbel.
Lees verder

            

Ik zie je
Twee bijbelgedeeltes waarin Jezus de mus als beeld gebruikt om ons te bemoedigen. Afgewisseld met informatie, teksten en verhalen over mussen. De boodschap is: God ziet zelfs het kleinste musje en Hij ziet zeker ook jou!
Lees verder